Studenti III godine započeli studentsku praksu u Centru za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora Banja Luka

Studentica III godine, studijskog programa Psihologija, Filozofskog fakulteta, Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, Aida Lezić, danas, 15.05.2017. godine, započinje obavljanje studentske prakse u Centru za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora Banja Luka.

Poslovno-tehnička saradnja  je unaprijed ugovorena, uz nesebičnu pomoć i podršku rukovodstva Centra i pedagoga Aleksandre Gajić, na čemu je PIM univerzitet izuzetno zahvalan.

Svaki student III i IV godine će, pojedinačno, praksu, u trajanju od trideset dana, obavljati u prostorijama Centra i uz mentorstvo psihologa zaposlenih u Centru.

Nakon prvog studenta koji praksu obavlja u narednih mjesec dana, saradnja će se nastaviti od septembra, u novoj školskoj godini.

Takođe, uz prvi dan studentske prakse, danas je realizovana i jednodnevna posjeta koju je Centar omogućio studentima I i II godine, a uz pratnju predstavnika Univerziteta, Koordinatora za praktičnu nastavu Dejana Kojić i Koordinatora Centra za kvalitet Dajanu Ilić.