Prijavi se na šesti PR Challenge!

 

PR agencija Prime Communications otvorila je prijave za šesto po redu državno studentsko takmičenje u odnosima s javnošću – PR Challenge. Kao i u prethodnih pet godina, na PR Challenge-u mogu učestvovati ekipe sa svih fakulteta u BiH na kojima se izučavaju odnosi s javnošću i marketing. Prema propozicijama, svaka ekipa mora imati 3 – 5 članova/studenata. Više o načinu prijavljivanja možete pronaći na linku: http://prime.ba/prijavi-se-na-pr-challenge/ , te detaljnije saznati kako prijaviti svoje ekipe na takmičenje u periodu od 23.10. do 02.11.2017

Superfinale PR Challenge-a, u kojem će se nadmetati 5 najuspješnijih radova, bit će održano u Sarajevu u decembru 2017. godine, a žiri će proglasiti pobjednike koji će biti prigodno nagrađeni.

Projektom PR Challenge agencija Prime Communications želi omogućiti studentima sticanje novog, praktičnog iskustva te proširenje njihovih znanja, kao i promovisanje značaja PR struke.

 

Svi zainteresovani studenti koji žele da primijene svoje teoretsko znanje u praksi i rade sa pravim klijentima i pravim PR strategijama, ili  da se okušaju u izradi iste, prijave mogu izvršiti na stranici:

http://prime.ba/prijavi-se-na-pr-challenge/

 

Rok za slanje prijava:         23.10.2017 – 02.11.2017. god.

 

VI PR Challenge_Prijavni obrazac

 

** Organizator PR Challenge-a je agencija Prime Communications, koja se bavi odnosima s javnošću, edukacijom u oblasti odnosa s javnošću, organizacijom događaja, istraživanjem tržišta i digitalnim strategijama.