Obavještenje za studente SC Trebinje – junsko-julski ispitni rok

Poštovani studenti,

Obavještavam vas da će raspored termina za junsko-julski ispitni rok za Studijski centar – Trebinje biti objavljen do 20.06.2020.god.
Za one koji imaju poteškoće sa pronalaženjem adekvatnog rasporeda, termine ispita za Ekonomski i Pravni fakultet ćete naći tako što ćete na sajtu prvo odabrati opciju SC Trebinje, zatim odabrati Fakultet (pravni ili ekonomski) , a onda odabrati direktorij Ispiti, gdje cete naći junsko-julski ispitni rok.

Termine za Pshilologiju, Računarske Nauke i Grafički dizajn ćete pronaći tako što ćete na sajtu odmah odabrati Fakultet i smjer ( bez odabira opcije SC Trebinje), a onda odabrati direktorij Ispiti, gdje ćete naći junsko-julski ispitni rok.

Pritom, imajte u vidu da za predmete: Engleski jezik, Sociologija, Informatika, Matematika, Osnove ekonomije, Osnove menadžmenta, Menadžment ljudskih resursa i Uvod u etiku, izlazite na ispit u terminima Ekonomskog fakulteta u SC Trebinje koje možete pronaći na način objašnjen u gornjem paragrafu, koji se odnosi na studente Ekonomije.

Prijave za junski ispitni rok počinju 22.06.2020.god.
Prijave za julski ispitni rok počinju 13.07.2020.god

Srdačan pozdrav!
Koordinator SC Trebinje,
Banović Nada

Close Menu